Webbdesign 2017-01-31T13:53:01+00:00

ANVÄNDARVÄNLIGA, MOBILANPASSADE
OCH SÖKMOTOROPTIMERADE WEBBPLATSER.

Vill du ha en hemsida som säljer? Hemsida som hjälper dig att stärka ditt varumärke? En hemsida ska vara marknadsföringskanal som är  inte bara informativ, men också inspirerande, visuell tilltalade och användarvänlig.

Ibland kan det vara svårt att bestämma vad som ska finnas på hemsida, hur man ska presentera sina tjänster på ett bäst sätt, vilka bilder ska man använda.

Hos mig får du inte enbart en teknisk lösning, du får även hjälp att skriva och placera dina texter på ett strategisk sätt. Din hemsida ska ha logisk struktur, hög funktionalitet och innehåll som lyfter ditt varumärke så du når dina kunder på noll tid!

Jag hjälper dig att ta fram en mobilanpassad och sökmotoroptimerad hemsida som har en moden utseende och tydlig budskap!

Exempel på webbplatser jag har gjort –>

KUNDCASE. BY BIKE

5 TIPS FÖR EN SÄLJANDE HEMSIDA

En modern, snygg, mobilanpassad och sökmotoroptimerad hemsida. Det är vad min kund By Bike i Umeå ville ha.

Under vinter 2015 har vi tillsammans tagit fram ett koncept för hemsidan. Hemsidan skulle fungera som en ansikte utåt för varumärket By Bike och som en plats där cykelentusiaster kan hitta information, inspiration och få svar på sina frågor.

Resultatet blev en webbplats som är både min kund och jag mycket nöjda. Noggrann arbete med hemsidans SEO och smart marknadsföring i andra digitala kanaler gjorde att By Bike får hög placering i sökmotor bara på 3 månader.

Hur har vi gjort?

 • Planering, skiss och innehåll. Vad är vårt budskap?
 • Word Press. Ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet.

 • Mobilvänlig design – webbsurfning på kundens villkor
 • Konsekvent arbete med sökmotoroptimering av hemsidan. Meningsfull link building: redaktionella länkar, intärna länkar, permalänkar.

 • Konsekvent arbete med social nätverk som hjälper till att sprida/dela innehåll, webbplats och varumärke.

När du bygger din webbplats är det värt att tänka på vad du vill förmedla, vad ditt företag står för.  Genom att göra ett bra grundarbete kan din webbplats bli en stark kommunikations-, och marknadsföringskanal för att förmedla ditt företags värdegrund, och som kan stärka ditt varumärke och öka din trovärdighet.

WEBBEXPRESSEN.SE

”Jag behöver ingen stor, komplicerad hemsida. Jag vill ha en enkel sida som jag kan uppdatera själv!”

(sagt av många entreprenörer och företagare)

 Det är mer än en gång som företagare uttryckt denna önskan. Man vill att webbsidan ska vara enkel och lätt att sköta för att inte ta för mycket tid från den övriga verksamheten.

Därför beslutade jag tillsammans med min samarbetspartner Ann Tavelin att paketera ett helhetskoncept som vänder sig till just denna målgrupp. Konceptet kallas Webbexpressen eftersom allt kan vara klappat och klart under en och samma arbetsdag.

Webbexpressen hjälper dig att bygga en professionell och användarvänlig hemsida som du kan hantera och uppdatera själv!

 • Hemsida byggs i plattformen WordPress som är lätt att hantera och användarvänlig!
 • Mobilvänlig design – självklart kommer din hemsida fungera i alla skärmar!
 • Enkel uppdatering. När webbplatsen är färdig genomför vi en workshop. Du får lära dig hur du hanterar och uppdaterar innehållet på din hemsida själv. Helt utan förkunskaper!

 • Vi hjälper med innehåll. Har du svårt att välja bilder och bestämma vad du ska skriva på hemsidan? Vi hjälper dig att skapa innehåll som är säljande och anpassat mot din kund!
 • Sökordoptimering. Att optimera hemsidan för sökmotorer är mycket viktigt! Vi hjälper dig att välja rätta sökord för din verksamhet och anpassar dina sökträffar.
 • Bokningssystem. Behöver du en bokningsfunktion? Vi hjälper dig att ansluta din hemsida till Nordens största marknadsförings- och bokningstjänst Bokadirekt.se!